Teambuilding

Happy@Work project

Voor medewerkers en teams binnen bedrijven en organisaties!

Samen met jou maken we jouw Happy@Work project tot een succes!

Happy work, happy people, happy live!


HAPPY@WORK

Een Meet&Match dienst van BS Morgen “groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie”

 

Je collega beter leren kennen, ervaringen en inzichten delen en vooral ook heel veel lachen!

Dat is het HAPPY@WORK Teambuilding concept dat BS Morgen voor bedrijven verzorgt.

 

Hoe haal je meer resultaat en plezier uit onderlinge samenwerking?

Collega’s beter leren kennen is van belang voor een goede samenwerking. Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat de samenwerking in een team of met een collega minder optimaal was dan zou kunnen. Deadlines worden niet gehaald, iemand loopt de kantjes er vanaf, er wordt weinig feedback gegeven of mensen lijken afwezig tijdens het teamoverleg. Er ontstaat dan zoals wij dat noemen ‘ruis’.

Heb je jezelf op zo’n moment (of in zo’n situatie) ook wel eens afgevraagd hoe goed je alle collega’s in het team werkelijk kent? En is het antwoord dan ‘Niet zo goed eigenlijk’? Het ‘elkaar niet goed kennen’ is veelal onderliggend  aan problemen (‘ruis’) binnen een team. Deze twee zaken zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Conclusie: deze ruis is zonde en niet nodig!

Leer je collega’s beter kennen met het HAPPY@WORK Event

Sommige mensen vinden het gewoon niet nodig om alles met hun collega’s te delen, anderen wachten tot ernaar wordt gevraagd. Sommigen vertellen het gewoon zonder erover na te denken. Hoe dan ook, om je collega’s beter te leren kennen, volstaat een simpel ‘hoe is het?’ niet meer.

 

Hoe veel beter heb jij je collega’s nou eigenlijk echt al leren kennen met die vraag? Precies, dat dachten wij ook. Dit is de reden waarom wij het HAPPY@WORK Event hebben geïnitieerd om je collega’s beter te leren kennen. Samen op weg naar meer begrip en vertrouwen!

 

Ook een HAPPY@WORK Meeting voor jou en jouw collega’s?

Neem dan contact met ons op voor een kop koffie.

 

René Luijten  | Meetings & Events


Ervaring van Gertjan Reijnders

“Af en toe is het goed om eens met je collega's uit de waan van de dag te stappen. Waarom doe je dingen zoals je ze doet, hoe ervaar je ze en hoe zou het misschien nog beter of plezieriger kunnen? 

We zijn flink met elkaar aan de slag gegaan. Heel wat papiertjes zijn er doorheen gegaan en we hebben elkaar weer wat beter leren kennen, ervaringen gedeeld en inzichten vergroot. En natuurlijk ook veel gelachen! Genoeg inspiratie opgedaan om weer lekker aan de slag te gaan!” 

Bedankt René Luijten voor een geslaagde ochtend en het in beweging brengen van onze medewerkers!"

Gertjan Reijnders | Reijnders Onderhoud B.V.


Impressie Happy@Work Project bij Reijnders Onderhoud B.V.

Meer begrip 

Samenwerken bevorderen

Beter leren kennen

Meer vertrouwen